Vakmanschap, daar gaat het bij ons om

Ontstaan van het bedrijf

C. den Hollander b.v. is opgericht in 1964 door Cornelis den Hollander, de vader van de huidige eigenaar Huibert den Hollander, die in 1988 begon als schilder in het bedrijf van zijn vader. Ondertussen zijn ook zijn zoons Jeremy en Mitchell toegetreden tot het familiebedrijf.

Waar hun vader het netwerk en de jarenlange expertise heeft, neemt de nieuwe generatie Den Hollander frisse ideeën en nieuwe ontwikkelingen mee om het bedrijf toekomstbestendig te maken en gezond te houden. Deze nieuwe website is daar een goed voorbeeld van.

c-den-hollander-oud-bord
Eerste reclamebord

Veranderingen in de afgelopen jaren

Waar C. den Hollander b.v. begon als schildersbedrijf groeide het met de jaren uit tot een allround onderhoudsbedrijf, waarbij schilderen wel altijd de basis zal blijven. “Wij merkten dat de behoeften van onze klanten veranderden. Ze vroegen als wij er waren om te schilderen of wij ook meteen de lekkende dakgoot, houtrot, nieuwe beglazing, stucwerk of betonrenovatie konden meenemen. Daar zijn wij op ingesprongen.”

c-den-hollander-oud-bord-02
Tweede reclamebord

Iedereen kent wel het bord met onze naam

Het bedrijf zit op een opvallende locatie langs het Spaarne aan de Schalkwijkerstraat 29 in Haarlem. “Iedereen kent wel het bord met onze naam, wij zijn hier al gevestigd sinds 1981.” Achter de gevel bevindt zich op de bovenverdieping een kantoor met ruimte om klanten (op afspraak) te ontvangen.

c-den-hollander-oud-bord-03
Derde reclamebord

Vakmanschap en communicatie

“Wij komen altijd langs om de situatie ook ter plaatse te bekijken. Je moet wel weten waar je over praat. Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit. Om een voorbeeld te noemen: onze schilders zullen nooit over houtrot schilderen, zij melden dat altijd bij mij en ik bespreek de voortgang met de opdrachtgever. Vakmanschap en duidelijk communiceren, daar gaat het bij ons om.”