Onze klanten

Klanten van schildersbedrijf, onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf C. den Hollander b.v. zijn onder andere woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, scholen en gemeenten, maar ook particulieren en eigenaren van (rijks)monumentale panden en farmaceutische instellingen.

Uitgevoerde werken

De markt verandert en daarom bieden wij een groeiend scala aan diensten zoals: schilderwerk, timmerwerk, stucwerk, betonrenovatie, aanbrengen van glasfolie, isolatieglas, vervangen van ramen of deuren, loodgieterswerk en het reinigen van kunststofkozijnen.

 • Alles
 • Rijksoverheid
 • Nieuw
 • VvE's
 • Woningbouw
 • (Rijks)monumentale panden
 • Scholen
 • Kerk(en)
 • Particulieren
 • Farmaceutische instellingen
Caprera_4830
Santpoort-Zuid_4873
tussenbeeld
Project-Prins-Bernhardlaan-in-Haarlem
Project-Huis-te-Manpad-in-Heemstede-foto-gebouw
Project-Gezondheidscentrum-in-Haarlem
Project-Leonardo-da-Vinciplein-in-Haarlem
Openbare-basisschool-De-Erasmus-Hero-buitenfoto
Hartenlust-school-voorkant
De-Grote-of-St.-Bavo-kerk-foto
In-den-Groenen-Tuin-in-Haarlem-tuin
Kleverparkweg-13-Haarlem-foto-buitenkant
VvE-Hof-van-Peltenburg-foto-gevel
Farmaceutische-instellingen-schilderwerk
In een prachtig monumentaal schoolgebouw in Haarlem is basisschool de werkschuit gevestigd. Wij hebben de gehele school geschilderd en weer in zijn oude glorie hersteld.
Vve Spaarnestede vooraanzich
Nieuwegracht-43-Haarlem-foto-gevel
Tussen de Wilhelminastraat en de Leidsevaart staat de Remonstrantse kerk. De kerk is gebouwd in 1886-1887 en is inmiddels een rijksmonument. Het was aan ons om de kerk weer in zijn oude glorie te herstellen.
Voor de VvE Nassaulaan hebben wij bijna alle aspecten die wij als bedrijf aanbieden kunnen gebruiken. Een leuk project om aan te werken en uiteindelijk een geweldige eindresultaat te bereiken.
In het centrum van Haarlem staat het VvE complex Nassauplein II. Een gemeentelijk monument op een prachtige locatie. Nu was het aan ons om alles weer op te knappen.
Voor de gemeente Bloemendaal hebben wij hebben wij het gehele voorhuis van het gemeentehuis geschilderd. alle wanden, deuren, ramen, kozijnen, pilaren en ornamenten hebben weer een flinke opknapbeurt gehad.
Een particuliere opdrachtgever in Zandvoort heeft ons gevraagd al het houtwerk aan de buitenkant van zijn huis te schilderen en daarnaast het houtrot te verhelpen. Daarvoor is hij bij ons aan het juiste adres.
De Willen van Oranjeschool is gehuisvest in een karakteristiek gebouw uit 1922. Dit gebouw bracht tijdens de uitvoering de nodige uitdagingen met zich mee.
De Onze-Lieve-Vrouwe-Geboortekerk in Heemskerk kon weer wat aandacht gebruiken. Op basis van het bestek is er besloten verschillende onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.
De winkels aan de Lepelstraat mochten wij weer opnieuw schilderen. Ook deze keer heeft het al onze liefde gekregen en wij hopen hier ooit weer terug te keren.
Voor een VvE is het altijd fijn en gemakkelijk om met een bedrijf samen te werken die al het onderhoud voor zijn rekening neemt. Niet alleen het schilderwerk, maar ook het timmerwerk en verschillende houtrotreparaties zijn door ons uitgevoerd tijdens dit project.
In Heiloo staat de Rijksmonumentale boerderij Cranenbroek. De boerderij gebouwd in 1755 staat er al een lange tijd en verdiend de juiste zorg en aandacht.

De juiste zorg en aandacht bieden kunnen wij als geen ander. Onze jarenlange ervaring en expertise helpt ons in deze. 

Een onwijs mooi project met verschillende uitdagingen waar het eindresultaat voor zich spreekt.
Voor de hoogheemraadschap hebben wij een woning in Spaarndam flink onder handen genomen. Wij hebben hier niet enkel geschilderd maar ook het houtrot hersteld en andere diverse werkzaamheden verricht.