Vve Spaarnestede vooraanzich

Project VvE Spaarnestede

Aan het Spaarne ter hoogte van de melkbrug ligt het VvE complex Spaarnestede. De locatie en het uitzicht over het Spaarne is prachtig alleen kon de buitenkant van het gebouw wel een opknapbeurt gebruiken.

Hier hebben wij een mooie combinatie van verschillend onderhoud verricht. Zo hebben wij de gehele buitenkant geschilderd. Daarnaast is het houtrot weer hersteld en zijn er verschillende ramen en zelfs gehele puien vervangen. De boeidelen zijn voorzien van rockpanel en er zijn door de loodgieter en metselaar nog verschillende werkzaamheden verricht.

Dit alles moest op verschillende hoogtes gebeuren en uiteraard stond daarbij de veiligheid voorop. Daarom hebben wij het gehele pand in de steigers gezet en van speciale doeken voorzien.

Tijdens onze werkzaamheden is er niet alleen goed overleg geweest met de bewoners, maar ook met de onderliggende winkeliers om ervoor te zorgen dat wij de winkels zo min mogelijk hinderen. Al met al kan het complex er weer jaren tegenaan en zijn alle betrokkenen tevreden over het eindresultaat.